Vill du bli natursnoksledare?

Natursnokarna är Naturskyddsföreningens barn- och familjeaktiviteter. I Natursnokarna upptäcker barn och deras vuxna spännande saker i naturen tillsammans. Alla som snokar är, eller blir, medlemmar i Naturskyddsföreningen. Natursnokarnas vision är att fler barn och deras vuxna ska trivas och vilja vara ute mer och på det sättet även vilja värna mer om naturen. Vi gör detta genom att leka, lära och bara vara.
Natursnokarna i Ängelholm söker just nu efter fler ledare! Är du van att hålla barnaktiviteter, tycker om att vara ute i naturen och har en vilja och ett engagemang kring att fler barn ska få uppleva och lära sig mer om naturen? Då är du sannolikt den vi söker! Maila till marja.nordin@gmail.com senast den 31/10 och berätta om dig själv samt beskriv varför just du vill bli natursnoksledare.

Vi tittar efter rovfåglar och gäss

–  10 februari 2019

Vinterfågelexkursion under ledning av Thomas Wallin. Ta gärna med kikare och matsäck. Datum: söndag 10 februari 2019 kl 10. Åter ca kl 13 Plats: Samling Nya Torg Kontakt: Thomas Wallin 070-644 96 60

 

Vårprogrammet presenteras i januari.